Escape Room familie uitje ( Maandag 26 december 2016 )

Wij zijn met de familie op tweede kerstdag bij Outdoor Laarbeek geweest om eens iets anders samen te doen dan een spelletje thuis aan de tafel. We hebben voor de Escape Room gekozen en dat is door iedereen heel positief ervaren.
We waren met een gevarieerd gezelschap van 9 tot 54 jaar en het was voor iedereen geschikt om mee te doen.

Het was de bedoeling om binnen een uur een missie te volbrengen zodat we bevrijd werden uit de kamer en het is ons gelukt! Heel leuk dat deze Escape Room niet alleen gericht is op raadsels maar ook andere uitdagingen heeft.


Kortom, een hele leuke activiteit voor allemaal!


Outdoor Laarbeek bedankt hiervoor!


Voetbalteam uitje Bavos D2 ( Vrijdag 8 juli 2016 )

 Team uitje Bavos D2

Afgelopen zaterdag 2 juli zijn wij met het team bavos D2 wezen klimmen bij outdoor laarbeek.

In de voorbereiding  hebben we goed kunnen aangeven, wat wij wilde bereiken met het team. Niks was een probleem en alles kon ( Dus dat is makkelijk ). Na ontvangst met een bakkie koffie en een korte uitleg van Johan en Willy zijn we begonnen aan onze onderdelen.  Begonnen met de voetjes op de grond  en zo naar 4,5 en toen naar 9 m!!. Ik kan zeggen, de jongens met de grootste mond werden iets wat minder mondiger ( O ja en naderhand,hadden de meeste weer wat praatjes natuurlijk ). Door een uitstekende  begeleiding  van de instructeurs en de passie die hun, in het klimmen leggen, Is op 1 na iedereen boven geweest. De 3,5 uur vlogen voorbij. Na iedereen weer veilig op de grond te hebben, is alles netjes afgesloten met een drankje en zakje chips.

Mocht iemand een leuke en uitdagende  activiteit zoeken, zeg ik ga naar Outdoor Laarbeek.

Bedankt namens leiding en spelers van Bavos D2
Ambulant team Laarbeek Stichting ORO ( Donderdag 19 mei 2016 )

 Na een welkom onthaal, werden we vol overgave op een ludieke manier geleid naar het daadwerkelijke avontuur, waar het tenslotte allemaal over gaat; dé escaperoom!!! Terwijl je gedebriefd wordt over wat er zich zoal heeft afgespeeld in de ruimte, bespeur ik dat iedereen al waakzaam is en de kamer gelijk in zich opneemt. Waar moeten we zoeken, wat moeten doen, hoe komen we hier uit???  Zodra de klok daadwerkelijk gaat tikken begint de een gelijk te speuren terwijl de ander nog enigszins vertwijfeld rond kijkt … en nu???  
De eerste puzzelstukjes zorgen ervoor dat ook de anderen over gaan tot actie. En binnen no time zit iedereen zo in het spel dat samenwerking bijna vanzelfsprekend lijkt. Het enthousiasme wanneer je weer een slot open hebt gekregen, de gedrevenheid die daarmee versterkt wordt en de teamspirit die dit met zich mee brengt is uitzonderlijk.
Een geweldig ervaring, waarbij iedereen een aandeel kan hebben, elkaars kwaliteiten naar boven komen en waar vooral veel LOL, SPANNING en SAAMHORIGHEID de boventoon vieren.
Zeker een AANRADER en SUCCES VERZEKERD voor een bijzonder uitje! Doen dus!!!


Bedankt voor de toffe middag en tot ziens.


Groetjes, het ambulant team Laarbeek van stichting ORO
Charlotte (rolstoelafhankelijk), o.a. knappe rolstoelabseil en tokkel. ( Woensdag 4 mei 2016 )

Outdoor Laarbeek heeft me een nieuwe kijk op mijn zefvertrouwen gegeven. In mijn lijf zonder rolstoel. Ik heb mijn grenzen op een andere wijze leren kennen. Ik zou tegen iedereen willen zeggen, kom ook naar Outdoor Laarbeek en beleef je eigen uitdaging. Meedoen met de ervaringen die Outdoor te bieden heeft. Kortom in 1 woord POWER. Lieve groet Charlotte.


Escape room 6 personen, gezin. ( Maandag 25 april 2016 )

 Het was een erg gezellig uitje voor ons gezin. Wij zijn in de leeftijd van 13 tot 50 en het was voor iedereen goed te doen. We hebben geleerd dat we wel wat beter moeten samenwerken en naar elkaar luisteren! We vonden het samenwerken wel erg leuk om te doen.


Escape Room 4 personen, vrienden. ( Zondag 3 april 2016 )

Een erg leuke kamer, mooi thema, en diverse puzzels, niet alleen rekensommen maar ook andere dingen. Ook fijne tips wanneer nodig. Wij hebben een leuke dag gehad! Ook mogelijkheid tot terugkijken is leuk.
Bedrijfsuitje Apert Accountants en Adviseurs ( Donderdag 1 oktober 2015 )

Vandaag 1 oktober 2015 hebben wij een teamdag gehad bij Outdoor  Laarbeek met alle medewerkers van ons kantoor Apert Accountants en Adviseurs.

Op deze mooie zonnige oktoberdag gingen we na de ontvangst met een bak koffie van start met de teamspelletjes op de grond waarbij samenwerken, coachen en vertrouwen in elkaar hebben nodig zijn om de opdracht tot een goed einde te brengen. Hierbij was het opvallend dat ondanks de nodige lachsalvo's elke nieuwe poging een betere samenwerking en resultaat opleverde. Met andere woorden, we kwamen steeds verder...
Na de pauze was het dan zover en mochten we eindelijk de hoogte in. Niet voor iedereen in onze groep een "hoogtepunt" vanwege de aanwezige angsten. De slogan "challenge by choice" klinkt mooi, maar je moet het nog maar nakomen. Geen probleem voor onze begeleidster en zonder enige vorm van dwang is het iedereen gelukt om zijn of haar grenzen te verleggen.

Na een heerlijke afsluitende barbecue en drankje zijn we met een goed gevoel weer naar huis gegaan.

Ardi, Sigi en de rest van het team, bedankt voor deze fijne en zinvolle middag.

Met vriendelijke groeten, Cristian de Wit.


Stichting Pertoeti ( Dinsdag 25 augustus 2015 )

 Vandaag zijn we naar Outdoor laarbeek geweest met stichting pertoeti. Onze cliënten zijn kinderen en jongeren met een ernstige verstandelijke beperking. Er stonden spannende activiteiten op het programma zoals een hoogte parcours, tokkelen en de super swing. Dit had nog geen enkele cliënt ooit gedaan. Vanwege het lage niveau waren onze verwachtingen niet hoog maar vol trots gingen ze bijna elke uitdaging aan. Jaccy en Adri bedankt voor deze hele leuke en enerverende dag. Outdoor laarbeek is een echte aanrader voor iedereen met of zonder beperking. 
Feestje RT jaarafsluiting ( Woensdag 15 juli 2015 )

Mijn Remedial-Teaching-feestje bij Outdoor-Laarbeek was één groot feest en een geweldige afsluiting van het RT-jaar. Na een jaar hard werken wilde ik mijn leerlingen belonen met een feestje bij Outdoor Laarbeek. Onder professionele begeleiding hebben mijn 24 kinderen uit groepen 3 tot met 8, ieder op hun eigen niveau klim- en klauteractiviteiten uitgevoerd, waarbij veiligheid voorop stond. Ik zag de kinderen actief bezig zijn en genieten van de outdoor activiteiten, die uitdagend stoer en afwisselend zijn. Een feestje bij Outdoor Laarbeek is wat mij en de kinderen betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes, Francy

Kinderfeest Lotte en Merel ( Zaterdag 23 mei 2015 )

 Super Cool! Uitdaging! Heel leuk. Leuke begeleiders (Eefje en Pim), actie, grenzen verleggen, super swing was cool, en gezellig met zijn allen. Begeleiders stellen je heel goed gerust als je iets niet kan of durft, zenuwslopend (voor de ouders :)  )Overwinning op jezelf. 
Teamuitje pannenkoekenhuis Pluk ( Zondag 17 mei 2015 )

Onze Outdoor Laarbeek ervaring; Samen met 9 andere collega's werd ik ontvangen bij outdoor laarbeek. Voor deze dag hadden wij aangegeven dat we graag de hoogte in gingen en aan teambuilding wilde werken. Onze verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. Wij hebben deze dag elkaar geholpen angsten te overwinnen en vooral veel gelachen. De instructeurs gaven ons een veilig gevoel en zorgde ervoor dat we lekker bezig waren en een leuk programma hadden. Al met al hebben we een leuke dag gehad! Een aanrader voor ieder(e) team / familie. Groetjes werknemer Pluk. 
 
Kinderfeest Isabelle en Janne ( Vrijdag 1 mei 2015 )

 Isabelle en Janne zijn allebei 11 jaar geworden. Dit is wat 1 van de ouders ervan vond: Uitgebreid parcours, mooie en gezellige ligging / uitstraling, duidelijke uitleg. Het "tokkelavontuur" is ons zeer goed bevallen! Instructie was duidelijk en consequent met oog op de veiligheid. En toch met een grap / lach! 
Kinderfeest Hoogteavontuur, waarvan 4 kinderen rolstoelgebonden ( Woensdag 29 april 2015 )

 Een reactie van 1 van de ouders die er niet bij is geweest: Vandaag is mijn zoontje er geweest met een feestje van een vriendje uit zijn klas. Hij zit in een elektrische rolstoel, hij heeft de dag van zijn leven gehad.  Mooi hoor !!!
Power house Eindhoven ( Donderdag 23 april 2015 )

 De begeleiding was erg spontaan, fanatiek en enthousiast. Goede veilige uitleg. 1 van de jongeren had in het begin geen zin, maar na deelneming super enthousiast en wil graag nog 'n keer terug.
Mgr. Bekkersgroep scouting ( Zaterdag 11 april 2015 )

 Reactie van Huib Cooijmans, 1 van de begeleiders: "Leuk, fantastisch, spannend, uitdagend, grijze wolken." Reactie van Eefje, 1 van de instructeurs: Het was een super gezellige groep! Iedereen deed goed mee zelfs degene die niet alles durfden.  

Kinderfeest Dick ( Zaterdag 21 maart 2015 )

We waren hier op zaterdag 21 maart met 17 kids van rond 8 jaar. Na een duidelijke instructie op een vriendelijke manier zijn we in twee groepen aan de slag gegaan. De afspraak je eigen grens opzoeken en de uitdaging aangaan maar niemand uitlachen maar elkaar helpen was kenmerkend voor de sfeer. Iedereen wordt gaandeweg steeds enthousiaster en de kleinste waren het hoogst geklommen. Een avontuur dat kinderen die gewend zijn om film te kijken of i pad spelletjes te doen niet snel zullen vergeten. Johan, Pim en Evi bedankt voor ons gezellige avontuur, we komen vast nog eens terug.
Bedrijfsuitje Caressa dierenziekenhuizen ( Zaterdag 21 maart 2015 )

Leuk bedrijfsuitje. De handicap oefeningen waren erg leuk. Goed dat ze opmerking/feedback gaf over onze manier van overleggen. Verbeterpunt is terras heaters onder het afdak om beetje op te warmen, tijdens het dranje na afloop.


CIOS leerlingen Sittard, cursus "Met een beperking de hoogte in". ( Maandag 16 maart 2015 )

Leuke reacties van leerlingen over het gevolgde programma: "Met een beperking de hoogte in". Van 4e jaars leerlingen CIOS buitensport. Twee van deze reacties: "Nieuwe doelgroep in de buitensport wereld, erg vernieuwend dus leerzaam."en "De vernieuwde visie, situaties, omgang en materiaal zijn een meerwaarde voor onze studie". 


Teamuitje april 2014 ( Woensdag 7 mei 2014 )

 Afgelopen week hebben wij een geweldige teamuitje gehad bij Outdoor Laarbeek. Met 20 personen hebben wij samen heel veel plezier beleefd aan de GPS – tocht en de leuke grond- en hoogteactiviteiten. Hoewel het programma vooral was opgesteld om een leuke dag samen te hebben, is er (ongemerkt) ook gewerkt aan de onderlinge communicatie en samenwerking. De uitleg en enthousiaste begeleiding was duidelijk en de lunch was lekker en ruimschoots voldoende. Ook nu, nadat de lichte spierpijn veroorzaakt door ons eigen enthousiasme is weggezakt, wordt er nog regelmatig teruggeblikt op de opgedane ervaringen en de geslaagde dag. Bedankt!
Buurtvereniging 't Ven-Hazelberg ( Zaterdag 3 mei 2014 )

Bedankt namens de jeugd van de buurtvereniging, we hebben een super-avond gehad. Veel uitdagingen voor de deelnemers. Grenzen verkennen en verleggen onder goede begeleiding. Met als hoogtepunt de tokkelbaan en natuurlijk de big-swing!
Voor iedereen een aanrader.

Met vriendelijke groet,
Erica, 
buurtvereniging 't Ven-Hazelberg.

Namens alle kinderen van de buurtvereniging Bedankt voor de leuke avond. Alle jongens hebben erg genoten en sommige hebben zelfs dingen gedaan (hoog geklommen) die ze van te voren niet durfden. Johan, Eefje en Vincent waren zeer goede en geduldige begeleiders. Helaas was er een jongen door eigen toedoen licht gewond geraakt maar een koud pilsje doet wonderen haha Veel succes En hopelijk tot een volgende keer.
Groetjes Anita Hendriks, namens b.v. `t Ven-Hazelberg uit Veghel.
Kinderfeest Floor ( Donderdag 30 mei 2013 )

Op 22 mei had ik mijn kinderfeestje bij Outdoor Laarbeek. Het thema van mijn feestje was Indianen.
Ik vond het heel leuk bij jullie!! Het was heel gezellig en het was supergaaf. Ik vond ook dat het hele leuke dingen waren die we mochten doen. We mochten touw klimmen, balk lopen (ik ging op 9 m hoogte!), laagte parcours en tokkelen van 4 meter.
Het allergaafste vond ik de Vliegende Hollander, een soort schommel waarbij mijn vriendinnen mij de lucht in moesten trekken en ik daarna mezelf los moest trekken en ik hoog de lucht in zweefde.
Dat gaf een supervet gevoel! Iedereen durfden het ook! Wij zijn allemaal stoere indianen-meiden geworden bij jullie!!
We kregen ook nog chips en drinken. Dat vond ik lekker.

Oef.....Ugh......groetjes van Floor van den Berk


Jeugdgroep Lunetzorg ( Vrijdag 12 april 2013 )

Hallo adrie en de rest. We hebben een leuk verhaal over de open doedag van afgelopen zondag. Zondag 7 April 2013 Was het een kei leuke dag, wij waren met onze groep. Jeugdgroep van Lunetzorg. We gingen survivul Spelletjes doen we gingen tokkelen over de tokkelbaan Jamy en Anke mochten van de hoge tokkelbaan en Merve Karin en Karolijn en Estiven van de lage tokkelbaan en we kregen heerlijke tomaten soep dat was echt zo lekker! en we mochten ook alvast oefenen wie er op de hoge wou en toen daarna gingen ze kiezen wie er van de hoge mocht en wie er van de lage mocht was Karin Estiven Merve en Karolijn moesten van de lage en Jamy en Anke mochten van de hoge en wouw Karolijn die was toch zo goed bezig ze durfde vrij snel van alles af en merve ook!en Jamy kon het toch zo goed zij durfde gewoon van de hoge tokkelbaan knap Jamy! Anke ook die ging ook van de hoge tokkelbaan super!!!!!!!!! En wat knap zeg Karin die durfde toch zelfs van de lage tokkelbaan en Estiven ook super goed gedaan bij survival en marjolanda ging ons wel goed aan moedigen een kei toppertjes dag was dit iedereen heeft het kei fantastisch gedaan!!!!!!!!!!!!!!!! Top!!!!!! Groetjes merve estiven Kevin,Karin anke marjolanda jamy karolijn! Het was een geweldige open doe dag. Wij komen echt een keertje terug groetjes Karolijn


Gezins uitje ( Dinsdag 6 november 2012 )

Ik was verrast dat ik als persoon met beperking toch samen met mijn familie actief mee kon doen met het outdoor evenement. Wat de anderen lopend deden, deed ik hangend/zittend. Het was volkomen veilig en relaxed. Ik vond het best spectaculair en het was een erg leuke ervaring. Een aanrader voor iedereen, met en zonder beperking!
 
Groeten en nogmaals bedankt voor de leuke outdoor belevenis,
Marie-José
Studenten Maastricht ( Zaterdag 15 september 2012 )

In 1 woord LOL


Kindervakantieweek Mierlo-Hout ( Donderdag 9 augustus 2012 )

Hallo Ardi en collega’s,
We zijn vorige week vanuit kindervakantieweek Mierlo-Hout 2 dagen bij jullie te gast geweest.
Op maandag met zo’n 50 personen in de leeftijd van 11-12 jaar.
Dezelfde week op vrijdag met zo’n 70 personen in de leeftijd van 9-10 jaar.
Vanuit beide groepen hebben we alleen maar de opmerkingen gekregen, “dat was gaaf”.

Bijna alle dagen erop volgend kregen we van ouders te horen dat hun kind het meer dan leuk had gevonden.
Het is voor ons toch spannend om andermans kinderen uit “handen” te geven aan derde.
Maar dat was nergens voor nodig, veiligheid stond bij jullie voorop.
En voldoende instructeurs. Zelfs Jan hielp vandaag mee. ;)

 We gaan dan ook beslist bij jullie terugkomen.

En dan hadden we ook nog een leiding die niet wilde geloven dat jullie ook een parcours hadden voor gebruik met rolstoel.
Dat heeft ie geweten, zitten in een rolstoel mocht hij het parcours proberen. Hij heeft er de hele week nog over gesproken.

 p.s. Liggen de tegels al op hun plaats?

Groetjes,

Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout
www.werkgroepjeugdmierlohout.nl


Van Oorsouw familie uitje ( Woensdag 16 mei 2012 )

Hoi Ardi en Jan,

Een uitstapje regelen voor je club of familie?
Kom naar Outdoor Laarbeek en leef je uit.
Wij als familie van Oorsouw hebben genoten van het klimmen en het parcours is zeker reden om een keertje terug te komen.
Iedereen kan klimmen op zijn eigen niveau en kunnen.
Nogmaal dank voor deze geweldige middag en heel veel succes met jullie bedrijf.

Familie van Oorsouw
Heesch


Met de rolstoel op het 4 meter parcours. ( Dinsdag 15 mei 2012 )

Super spannend, rijden op 4 meter hoogte.
Buitensport Twente ( Zondag 15 januari 2012 )

Hey Jan en Ardi. Op de pamperpaal van 9 meter hoog, met 4 mensen in polsgreep gaan hangen. Dat was vet. En op de kop hangend van de pamperpaal af was goed spannend. Groeten van Kim uit Twente.


Kinderfeest Rosa 10 jaar ( Vrijdag 14 oktober 2011 )

Vet samen met mijn vriendinnen klimmen in het touw. Mijn vader en ik zijn tot 12 meter geklommen!! Whaaw...


Balk klimmen en onderste boven hangen, gaaf... ( Vrijdag 30 september 2011 )

Op de kop hangen op 4 de meter balk, een ervaring om niet te vergeten! Durven is doen. Groet Nicole.
Familie dag eind september ( Vrijdag 30 september 2011 )

Heerlijk weer, spannende activiteiten, gezellige middag. Groeten fam. van Kaathoven.


Volleybal uitje meisjes B ( Woensdag 6 juli 2011 )

Het was heel leuk. Er was een meisje met hoogtevrees, maar is toch de hoogte in gegaan. Super gaaf.


Teamuitje Atlant Groep ( Vrijdag 1 juli 2011 )

Bij deze nog bedankt voor de goed georganiseerde avond. We hebben alleen maar positieve reactie ontvangen. Catering was goed, accommodatie is prachtig en de meeste vonden de activiteit leuk om te doen en te bekijken.

 Voor herhaling vatbaar !!!!
Bedankt.

 


Kinderfeest Anouk ( Woensdag 29 juni 2011 )

Hallo Ardi,

Vanmiddag hadden wij een kinderfeestje van Anouk van der Heijden. Daarvoor wil ik graag mijn complimenten geven aan de geweldige middag. Alle kinderen hebben volop genoten.
We hadden Willy als begeleider en die deed het op een hele leuke manier. Iedereen luisterde goed en deed goed mee.
Complimenten ook voor Willy.
Anouk kwam thuis en zei meteen: Mam, dit is was mijn allerleukste kinderfeestje.
Willy vroeg aan mij na afloop of alles naar wens was geweest. 2 uurtjes is lang genoeg voor een clubje van 11 kinderen en toch hoefde niemand lang te wachten.
Ontvangst was goed, en ook de afloop met een glaasje drinken was perfect en leuk als afsluiting. Perfect !!
Jullie hebben het heel goed en keurig voor elkaar. Ik zal wel reclame maken voor jullie.

Bedankt !!!!! Ook namens Anouk.
Groetjes van Heidi van der Heijden.


Uitje zwemclub ( Zaterdag 18 juni 2011 )

Met de hartelijke groetjes van onze zwemclub,
Het was echt superleuk!!
Bij iedereen heel goed bevallen en velen zul je nog wel eens terugzien.
Wij komen in de vakantie zeker een keertje klimmen met de kids.

Groetjes Angeliek.