Escape room

Jezelf op laten sluiten in een escape room is een hype die een paar jaar geleden vanuit Japan overwaaide naar Oost-Europa en daar snel groot werd. In Nederland neemt het aantal escape rooms sinds 2015 sterk toe en op dit moment zijn er in Nederland meer dan zeshonderd Escape Rooms. Het concept is overal hetzelfde: een groep (vrienden, families, collega’s, et cetera) wordt opgesloten in een kamer en krijgt een uur de tijd om te ontsnappen, door verschillende raadsels en puzzels op te lossen en door samen te werken. De maker van de escape room baseert de kamer veelal op een thema.
Ons thema was Lawine gevaar (heeft bijna 3 jaar gedraaid), we zijn nu 2 maanden aan het verbouwen. En in maart gaat onze Escaperoom weer open.
Nieuw thema: Time Travelers.

VEILIGHEID. We zijn druk bezig met het verbouwen van onze Escaperoom. Dit weekend kwam het afschuwelijke bericht van 5 meisjes die zijn omgekomen bij een brand in een Poolse Escaperoom. Daar schrikt iedereen van. We willen jullie graag informeren hoe wij, als Outdoor Laarbeek, omgaan met veiligheid. We hebben goede instructie vooraf door een ervaren instructeur, een risico inventarisatie opgesteld, rookmelders, noodknoppen bij de deuren, een instructeur die het hele uur meekijkt met de camera's. Iedereen kan tijdens het uur, de hele tijd door, bij nood zelf de Escaperoom verlaten. Stel gerust vragen over de veiligheid aan onze instructeurs, als je vragen hebt.

Programma's en prijzen zie bovenaan website Prijzen.

Escape Room Laarbeek kun je ook vinden op:

https://www.escaperoomsnederland.nl
https://all-escaperooms.nl
http://www.escaperoomreviews.nl

Wij waarderen jullie review op 1 of meerdere van deze sites, na het spelen van onze Escape Room.

*Minimum leeftijd: ons advies is 12 jaar voor het spelen van de Escape Room.
Onder begeleiding van volwassenen kunnen ook jongere kinderen (vanaf 9 jaar) deelnemen.

*Voor kinderfeestjes en jeugdgroepen is onze Escape Room mogelijk voor kinderen vanaf 10 jaar.
 

outdoorlaarbeek