Food Festival Laarbeek, datum uitgesteld


Op zondag 11 oktober zouden we voor de 1e keer "Food Festival Laarbeek" organiseren. Maar door de nieuwe Corona maatregelen hebben we besloten om te verzetten. 

**UITGESTELD NAAR EEN NIEUWE DATUM, NOG NIET BEKEND WANNEER !!** 


Zin in een middag of avond genieten in de buitenlucht met zijn 2en of met een groep vrienden of familie?
Geef je op wanneer de nieuwe datum bekend wordt! Voor iedereen die zich voor een bepaalde datum opgeeft is het eerste drankje voor onze rekening. Uiteraard zullen we alles doen wat nodig is om het festival volgens de Corona richtlijnen te laten verlopen. Zo hebben we o.a. voor iedereen een zitplaats geregeld met inachtname van de anderhalve meter richtlijn.

Je kunt je opgeven door een app te sturen naar Ardi Crooijmans van Outdoor Laarbeek, telnr. 06 31526367. De kosten bedragen € 15,00 p.p. (indien je je voor 1 februari opgeeft is het eerste drankje voor onze rekening).

Een kaartje van € 15,00 is inclusief live muziek en 2 activiteiten, exclusief eten en drinken.
Per inschrijving van 2 t/m 6 personen is er 1 contactpersoon die de groep opgeeft. Deze contactpersoon krijgt een tikkie voor het aantal opgegeven personen. Wanneer het tikkie betaald is, is de inschrijving definitief. 

Je kunt je opgeven voor de volgende sessies:
Sessie 1: van 11.00 uur tot 15.00 uur.
Sessie 2: van 15.30 uur tot 19.30 uur.

Iedere groep krijgt een tafel aangewezen voor dit programma van 4 uur vermaak. Tijdens de sessie gaat de groep 2x de tafel verlaten om deel te nemen (of te kijken) naar de activiteiten. De activiteiten zijn lasergamen en handboogschieten op het terrein van Outdoor Laarbeek. De overige tijd kan iedereen heerlijk naar de live muziek luisteren. We hebben 2 fantastisch bands die voor jullie gaan optreden: Back to Basic en Mission 50, zij hebben beide een repertoire met covers van jaren 80 rock tot hedendaagse pop.
Geniet tijdens het luisteren van het eten wat de foodtrucks te bieden hebben en de drankjes van de buitenbar. Wanneer er regen is voorspeld, geen probleem, dan zorgen we voor een overkapping zodat je droog kan zitten. Zorg zelf voor warme kleding, het is tenslotte toch oktober en het is buiten! 


We gaan er een spetterende 1e editie van maken op het terrein van Outdoor Laarbeek!
We zien de inschrijvingen graag binnenkomen. Echter we hebben een maximum aantal personen. Vol = vol.