Op zoek naar een fijne plek?

Ben je als trainer of coach op zoek naar een fijne plek om een teamtraining en/of coaching te verzorgen voor een groep? Of voor een vet feestje. Outdoor Laarbeek is een mooie locatie, rustig en goed bereikbaar. Indien je geen verstoringen of afleiding wil van andere groepen, is het mogelijk om de locatie alleen voor je groep te huren.
Diverse trainers maken naar volle tevredenheid gebruik van onze locatie. Huur is mogelijk inclusief gebruik van de bar/theorieruimte, gebruik van de ruime binnenplaats met de grote overkapping en het grasveld. Wil je gebruik maken van de spelvormen op hoogte, dan gaat dit altijd onder begeleiding van 1 van onze instructeurs i.v.m. veilig werken.

En er is veel mogelijk in overleg. Bijvoorbeeld een lunch tussendoor of als afsluiting een drankje, een hapjespan of compleet verzorgde barbecue.
- Mooie locatie
- Rustig en goed bereikbaar
- Voor kleine en grote groepen
- Uit te breiden met lunch of afsluiten met hapjespan of Barbecue
- Uit te breiden met spelvormen op hoogte
- Prijzen zijn in overleg, dit is afhankelijk van het aantal dagdelen, afname van activiteitenprogramma's en eten/drinken.

Ben jij degene die de trainingsdag (of dagen) gaat organiseren? Reserveren kan later via onze site. Altijd bij deze reservering eerst telefonisch contact of mailcontact. We maken graag een programma op maat voor je reservering.

Interesse in huur van de locatieneem contact op via mail of telefoon, om de mogelijkheden te bespreken

Eten en drinkenDit is indien gewenst, gemakkelijk bij te boeken via ons reserveringssysteem.

Wat gasten vertellen