Meest gestelde vragen over Hoogteactiviteiten mensen met een beperking

Wat is de minimum leeftijd van de deelnemer met een beperking om te mogen deelnemen?

De minimum leeftijd is 6 jaar.

De minimum grootte van de groep is 6 personen, valide en minder valide deelnemers kunnen samen deelnemen in de groep. Maximaal 4 personen rolstoelgebonden in de groep, dus b.v. 4 personen in de rolstoel en 4 lopers kunnen prima samen deelnemen aan het programma spelvormen op hoogte voor mensen met een beperking. I.v.m. de tijd en het aantal aangepaste klimgordels maximaal 4 personen in de rolstoel, overige personen lopers. Willen jullie met meer dan 4 personen in de rolstoel deelnemen, dan zou je in 2 groepen achter elkaar kunnen reserveren. Met b.v. tussendoor een lunch. Per groep minimaal 6 betalende deelnemers. 

Nee dat is niet mogelijk. De prijs zou eigenlijk duurder zijn voor mensen met een beperking. We zorgen dat er meer begeleiding is als er een groep heeft gereserveerd waarbij mensen met een beperking deelnemen. Eigenlijk zouden we dus meer moeten vragen, omdat we ook met meer instructeurs de groep gaan begeleiden, maar dat doen we niet. Elke deelnemer met een beperking betaalt hetzelfde bedrag als iedere andere valide deelnemer. 

Nee niet aan alle onderdelen. Wel aan veel onderdelen. We hebben 2 programma's die speciaal voor mensen met een beperking en ook voor valide deelnemers samen mogelijk zijn om aan deel te nemen. Deze 2 spelvormen zijn: Spelvormen op hoogte voor deelnemers met een beperking 3 uur en Spelvormen op hoogte voor deelnemers met een beperking 4,5 uur. Zie voor uitleg blokje homepage - Alle activiteiten  - Overzicht alle programma's -  Daar staan deze 2 programma's tussen.