Meest gestelde vragen Spelvormen op hoogte

Meest gestelde vragen Spelvormen op hoogte

Wat is het minimum en maximum aantal spelers tijdens Spelvormen op hoogte?

Minimum aantal spelers is afhankelijk van de leeftijd. Bij kinderen van 6 t/m 12 jaar minimaal 8 personen. Bij deelnemers vanaf 13 jaar, minimaal 4 personen.
Maximaal kunnen er 60 personen tegelijkertijd deelnemen aan de Spelvormen op hoogte. We hebben 60 klimgordels. Indien de groep groter is, dan is het mogelijk om door te draaien in een combinatie programma. B.v. met Wereldreis of een wandeltocht met opdrachten.

Vanaf 6 jaar mag je deelnemen aan Spelvormen op hoogte. B.v. tijdens een kinderfeestje, een familiedag of schooluitje.

We hebben vele programma's met Spelvormen op hoogte. Met verschillende tijden, de kortste tijd is 1,5 uur in een combinatieprogramma en de langste tijd is 8 uur.

Graag op tijd aanwezig, dit mag ook gerust 10 minuten van te voren, zodat we op de afgesproken tijd kunnen starten.
Om kwart voor het uur (of kwart over het uur) starten we met een kopje koffie en de speluitleg. Ben je te laat, dan is er geen tijd meer voor voor koffie en gaat dit helaas van je activiteitentijd af. 

Dat is afhankelijk van de leeftijd van de spelers en de duur van de gekozen activiteit.

Ja, eigen gratis parkeerplaats aanwezig op terrein van Outdoor Laarbeek. Maximaal 15 auto's, grotere gratis parkeerplaats op loopafstand.

De bonnen zijn onbeperkt geldig.

Nee dat hoeft niet. Alles wat je meeneemt, gaat tijdens de activiteit in een kluisje. B.v. telefoons en tassen.

Draag gemakkelijke kleding, aangepast aan de weersomstandigheden!
Bij regen adviseren we om extra kleding mee te nemen en bij felle zon om zonnebrand te smeren.
Trek stevige schoenen aan tijdens de activiteiten: geen hakschoenen, slippers of open schoenen.

Ja, dat is mogelijk. Alle activiteiten bij Outdoor Laarbeek zijn ook geschikt voor mensen met een beperking. 

Ja, dat hoeft geen probleem te zijn. Iedereen kan deelnemen bij Outdoor Laarbeek. Iedereen mag zijn eigen uitdaging kiezen. Zwangere vrouwen adviseren we boven de 20 weken om geen klimgordel meer aan te doen, maar dat is ook helemaal afhankelijk van de persoon zelf. 

Ja, dat is mogelijk. Vele programma’s zijn mogelijk zie onze combiprogramma’s. Kijk bij alle activiteiten, bovenaan in de rode balk.

Bij een definitieve reservering in principe niet, maar is annuleren of verzetten gewenst om een goede reden, dan even telefonisch contact opnemen voor de mogelijkheden. Tot voor 7 dagen voor tijd, kan het aantal personen nog altijd aangepast worden.  

We vragen altijd betaling vooraf, via de website Online boeken en met I-Deal betalen. Bij last minute boeking graag betalen door over te maken op onze rekening, daar krijg je een mail van met het rekeningnummer.
Er zijn geen contante betalingen mogelijk op het terrein. Alleen voor kleine bedragen, zoals een extra drankje of zakje chips.

Ja, er zijn kluisje aanwezig op de binnenplaats.

Iedereen kan zijn eigen grens opzoeken en zijn eigen uitdaging kiezen. Dit is voor iedere deelnemer verschillend. Ook mensen met hoogtevrees of mensen die het spannend vinden, kunnen zeker meedoen. Geef dit aan bij de instructeur en hij houdt er rekening mee. Iedereen kan zijn grens proberen te verleggen. Bij elke apart hoogteonderdeel kun je telkens weer opnieuw je grens bepalen tot hoe hoog of tot hoe ver je wil gaan.