KINDERFEESTJE 6 EN 7 JARIGEN

Uitje? Outdoor Laarbeek!

Leuke kinderfeestjes voor de kinderen die 6 of 7 jaar worden. Je kan kiezen uit thema Jungle of thema Circus. Plezier maken met elkaar, heerlijk klimmen en klauteren met je vriendjes en of vriendinnetjes, grenzen opzoeken met betrekking tot hoogteactiviteiten. Spannende onderdelen en afsluiten met een glaasje ranja en chips. De kinderen worden begeleidt door een ervaren instructeur, die de kinderen neeneemt in het verhaal en goed zorgt voor de veiligheid. We zijn aangesloten bij de SVWB en werken met huisregels. Zodat het heel duidelijk is wat we van de kinderen verwachten en wat ze van van ons kunnen verwachten.

Je kan een feestje reserveren voor minimaal 8 kinderen. (Heb je een feestje met minder dan 8 kinderen, neem even contact op voor de mogelijkheden.)
We vragen aan de ouders/begeleiders een actieve houding om mee te helpen. We zorgen samen dat het een superleuk feestje gaat worden, de kinderen zelf, de ouders en wij.
Bij elk feestje mag 1 ouder / begeleider gratis deelnemen samen met de kinderen! Dit raden we ook aan, kinderen vinden het vaak prachtig als 1 van de ouders meedoet. En voor de ouder, voel je weer lekker 2 uurtjes kind.

Tip! Ook mogelijk is om het feestje samen te vieren met een vriendje of vriendinnetje! Dan kun je de totale kosten delen door 2!

Vanaf
€ 15,00

Direct reserveren of optie plaatsen

april 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
mei 2019
ma di wo do vr za zo
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • Beschikbaar
 • Eerst contact opnemen
 • Gereserveerd
 • Deels gereserveerd
Toelichting Kinderfeestje 6 en 7 jarigen.
 1. Ontvangst, ouders koffie of thee.
 2. Duidelijke uitleg en begeleiding.
 3. Spelniveau wat aansluit op de leeftijd van de kinderen.
 4. Leeftijd jarige 6 of 7 jaar.
 5. Duur 2 uur. Gezellige afsluiter inclusief een bekertje ranja
  en zakje chips.
 6. Te reserveren op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en
  zaterdagochtend.

Thema Jungle. Elk kind mag iets uit de verkleedkist pakken (in bruikleen) en wordt de komende 2 uur een dier van de jungle. Verkleed komen of geschminkt vanuit jullie thuis als dier mag natuurlijk ook. We zijn benieuwd welke knappe kinderen (dieren) we gaan zien bij dit jungle feestje.  De 2 hoogte onderdelen die in het jungle feestje zitten zijn: De 4 meter hoge tokkel waarbij de kinderen als een stoer dier van de tokkelbaan af gaan. En het tweede onderdeel is klimmen in de Pamperpaal, zoals ook dieren in de bomen durven te klimmen. Elk kind mag zijn eigen hoogte bepalen met klimmen, wil je tot de 9 meter klimmen of wil je tot de helft klimmen, dat is beide prima.

Thema Circus. Elk kind mag iets uit de verkleedkist pakken (in bruikleen) en wordt de komende 2 uur een circusartiest. B.v. een clow, acrobaat of circusdirecteur. Verkleed komen of geschminkt vanuit thuis als circusartiest mag natuurlijk ook. We zijn benieuwd welke knappe kinderen (artiesten) we gaan zien bij dit circus feestje.  De 2 hoogte onderdelen die in het circus feestje zitten zijn: De 4 meter hoge tokkel waarbij de kinderen als een echte circusartiest van de tokkelbaan af gaan. En het klimmen bij het onderdeel balk lopen. Op 4 meter hoogte balanceren en over een balk lopen net als in het circus en/of op de 8 meter hoge balk. Elk kind mag zijn eigen hoogte bepalen met klimmen, wil je tot de 4 meter balk klimmen of alleen een klein stukje op de ladder, dan is dat helemaal prima, ben je toch zeker nog steeds een echte stoere circusartiest.

Kosten: € 15,00 p.p.
Optie combi arrangement Pannenkoekenhuis Pluk. Heerlijke pannenkoeken eten of friet met een snack. Het restaurant is vlakbij, aan de overkant van de straat. Meerprijs is € 6,75 p.p.

Reserveren kan direct via onze site. Moet je eerst nog even overleggen? Geen probleem dan kun je de gewenste dag en tijd alvast in optie nemen.

Wat gasten vertellen

Eten en drinkenDit is indien gewenst, gemakkelijk bij te boeken via ons reserveringssysteem.