Heerlijk klimmen en klauteren met je vriendjes of vriendinnetjes. Mogelijk in thema: Schatzoeken of Superhelden.

KINDERFEESTJE 8 EN 9 JARIGEN

Uitje? Outdoor Laarbeek!

Plezier maken met elkaar, heerlijk klimmen en klauteren met je vriendjes en of vriendinnetjes, grenzen opzoeken met betrekking tot hoogteactiviteiten. Spannende onderdelen en afsluiten met een glaasje ranja en chips. De kinderen worden begeleidt door een ervaren instructeur, die de kinderen neeneemt in het verhaal en goed zorgt voor de veiligheid. We zijn aangesloten bij de SVWB en werken met huisregels. Zodat het heel duidelijk is wat we van de kinderen verwachten en wat ze van van ons kunnen verwachten.

Je kan een feestje reserveren voor minimaal 8 kinderen. (Heb je een feestje met minder dan 8 kinderen, neem even contact op voor de mogelijkheden.)
We vragen aan de ouders/begeleiders een actieve houding om mee te helpen. We zorgen samen dat het een superleuk feestje gaat worden, de kinderen zelf, de ouders en wij.
Bij elk feestje mag 1 ouder / begeleider gratis deelnemen samen met de kinderen! Dit raden we ook aan, kinderen vinden het vaak prachtig als 1 van de ouders meedoet. En voor de ouder, voel je weer lekker 2 uurtjes kind.

Tip! Ook mogelijk is om het feestje samen te vieren met een vriendje of vriendinnetje! Dan kun je de totale kosten delen door 2!

 

Vanaf
€ 15,00

Direct reserveren of optie plaatsen

april 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
mei 2019
ma di wo do vr za zo
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • Beschikbaar
 • Eerst contact opnemen
 • Gereserveerd
 • Deels gereserveerd
Toelichting Kinderfeestje 8 en 9 jarigen.
 1. Ontvangst, ouders koffie of thee.
 2. Duidelijke uitleg en begeleiding.
 3. Spelniveau wat aansluit op de leeftijd van de kinderen.
 4. Leeftijd van 8 en 9 jaar.
 5. Duur 2 uur. Gezellige afsluiter inclusief een bekertje ranja
  en zakje chips.
 6. Te reserveren op woensdagmiddag, vrijdagmiddag
  en zaterdagochtend.

Thema Schat zoeken. Elk kind krijgt van ons een Sherlock Holmes muts (in bruikleen) en wordt de komende 2 uur een schatzoeker. Verkleed komen of geschminkt vanuit jullie thuis als schatzoeker mag natuurlijk ook. We zijn benieuwd welke knappe kinderen we gaan zien bij dit schat zoeken feestje.  De 2 hoogte onderdelen die in het schat zoeken feestje zitten zijn: Het klimmen in de Pamperpaal, hierbij stukjes van de schat te zoeken en te vinden. Elk kind mag zijn eigen hoogte bepalen met klimmen, wil je tot 9 meter klimmen of wil je tot de helft klimmen, dat is allebei helemaal prima. En het tweede onderdeel is de Big Swing, waar je omhoog getrokken wordt door je vriendjes (of vriendinnetjes) en zo het hele veld kan overzien om nog meer schatten te zien.

Thema Superhelden. Elk kind krijgt van ons een capeje (in bruikleen) en wordt de komende 2 uur een superheld. Verkleed komen of geschminkt vanuit jullie thuis als held mag natuurlijk ook. We zijn benieuwd welke knappe kinderen we gaan zien bij dit superhelden feestje.  De 2 hoogte onderdelen die in het superhelden feestje zitten zijn: De 4 meter hoge tokkel waarbij de kinderen als een superheld van de tokkelbaan (kabelbaan) af gaan met 1 arm vooruit in de lucht. En het tweede onderdeel is de Big Swing, waar je omhoog getrokken wordt door je vriendjes (of vriendinnetjes) en zo als een superheld door de lucht kan zwieren.

Kosten: € 15,00 p.p.
Optie combi arrangement Pannenkoekenhuis Pluk. Heerlijke pannenkoeken eten of friet met een snack. Het restaurant zit aan de overkant van de straat. Meerprijs is € 6,75 p.p.

Reserveren kan direct via onze site. Moet je eerst nog even overleggen? Geen probleem dan kun je de gewenste dag en tijd alvast in optie nemen.

Wat gasten vertellen

Eten en drinkenDit is indien gewenst, gemakkelijk bij te boeken via ons reserveringssysteem.