Reviews van de Escaperoom, teambuilding Wereldreis, Lasergamen en kinderfeestjes.

Reviews over de Escaperoom

"Echt super dat je zoveel moet samenwerken, om alles te halen om binnen het uur te kunnen ontsnappen."
"Ik vond de afsluiter in de bar erg leuk, daar heb ik echt de slappe lach gehad met mijn zussen."
"Leuk thema, verrassende ruimtes."
"Echt zuur dat we het niet binnen een uur gehaald hebben, zelf niet met 7 collega's sterk. Wel veel lol gehad."
"We hebben het helaas niet gehaald, wel fijn dat we het nog buiten de tijd af mochten maken."
"Gaaf om te zien dat onze kleindochter van 13 jaar zo fanatiek heeft meegedaan en ook veel heeft opgelost, ze zag het helaas vaak sneller als ik! Leuk om met mijn dochter en haar gezin mee te mogen doen. Volgende keer neem ik mijn leesbril mee."

"Leuke opdrachten, mooi om te zien dat je met zo weinig spullen zo'n plezier kan hebben."
"Leuk volleybaluitje gehad. Ook onze trainer heeft zijn best gedaan, maar helaas voor hem niet gewonnen ha ha. Wij wel.."
"Vond de combinatie heel leuk van Escaperoom met Wereldreis. Prachtig dat iedereen zo fanatiek heeft meegedaan, en mooi dat onze groep heeft gewonnen!"
"Opa vond ik het beste, hij heeft niet 1 keer de bamboestok op de grond laten vallen."
"Lekker weer, heerlijk buiten, gezellige collega's, leuke spelbegeleider, heerlijke barbecue, fijne dag geweest."
"Het leukste vond ik dat heel de familie mee kon doen. Van mijn moeder van 65 jaar tot mijn nichtje van 7 jaar. Samen spelletjes doen, lekker buiten. Iedereen fanatiek op zijn eigen manier. We hadden ook geluk dat we zo'n heerlijk weer hadden vandaag."

"Spannend en verrassend!"
"We hebben heerlijk buiten gespeeld, ook de jongere kinderen die zelf hadden gedacht niet mee te kunnen doen. Compliment aan de instructeur voor zijn geduld."
"Fijn kinderfeestje gehad, het regende zachtjes maar dat mocht de pret niet drukken. De kinderen hebben daar geen last van gehad."
"We hebben een gezellig vriendenuitje gehad met 8 stellen. Leuk om te zien dat bijna iedereen mee heeft gedaan, ook de dames die er niet zoveel zin in hadden, 1 van hen was zelfs 2e geworden, netjes. Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn hi hi dat was ik."
"Het uur was zo om, we hebben diverse rondes gespeeld. Leuk om te doen zo met onze vrienden en alle kinderen."

"Onze zoon heeft echt genoten van zijn kinderfeestje. Ook de meisjes die hij had uitgenodigd vonden het leuk en waren erg fanatiek."
"Heerlijke actieve buitenactiviteit. Kids zijn lekker bezig."
"Prima, goede uitleg, enthousiaste begeleider! Goede afwisseling."
"Handboogschieten vonden sommige kinderen erg lastig om de pijl goed weg te kunnen schieten, Lasergamen vond iedereen geweldig."
"Ik dacht dat een uur te kort was, maar de kinderen hebben zich goed vermaakt en luisteren is na een uur wel op bij een aantal. Was lang genoeg. Daarna nog lekker pannenkoeken gegeten bij Pluk. Daar gaan we vaker naar toe, is altijd fijn daar. Onze dochter heeft een fijn kinderfeestje gehad met haar vriendinnen en vriendjes."