Meest gestelde vragen Kinderfeestje

Is er parkeergelegenheid?

Ja, eigen gratis parkeerplaats aanwezig op terrein van Outdoor Laarbeek voor maximaal 15 auto's. Is onze parkeerplaats vol, dan is het mogelijkheid om gratis te parkeren bij het gemeentehuis, dit is op loopafstand. Niet parkeren bij zwembad of sportcentrum a.u.b.

Draag gemakkelijke kleding, aangepast aan de weersomstandigheden!
Bij regen adviseren we om een tasje met extra kleding mee te nemen en bij felle zon om zonnebrand te smeren.
Trek stevige schoenen aan tijdens de activiteiten: geen hakschoenen, slippers of open schoenen.

Bij een definitieve reservering in principe niet, maar is annuleren of verzetten gewenst om een goede reden (b.v. uitvaart of Corona), dan even telefonisch contact opnemen voor de mogelijkheden. Tot voor 5 dagen voor de datum, kan het aantal personen nog altijd aangepast worden.
*Weet je nog niet precies met hoeveel personen te gaat deelnemen, dan kun je de reservering plaatsen voor het minimale aantal personen wat je zeker verwacht. En doet hier de aanbetaling van. En tot 5 dagen van te voren kun je een mail sturen dat er nog 1 of meerdere personen bij komen. Dan passen we het aantal personen en eindbedrag aan voor de restbetaling.

We vragen altijd betaling vooraf, via de website Online boeken en met I-Deal betalen. Volledige betaling bij kleinere bedragen. En een aanbetaling bij grote bedragen. Bij last minute boeking graag betalen door rechtstreeks over te maken op onze rekening, daar krijg je een mail of app van met het rekeningnummer. Of we sturen een tikkie voor kleine bedragen.
Er zijn geen contante betalingen mogelijk op het terrein. Alleen voor kleine bedragen, zoals een extra drankje of zakje chips. Ook dan sturen we liever een tikkie of betaalverzoek, zodat we zo min mogelijk contant geld op het terrein hebben liggen. 

De minimum leeftijd is 7 jaar bij het kinderfeest Lasergamen.
De minimun leeftijd is 9 jaar bij het kinderfeest Boogschieten en Lasergamen.
We gaan uit van de leeftijd van de jarige. Wordt b.v. de jarige 7 jaar, dan mogen zijn vriendjes/vriendinnetjes die bijna 7 jaar zijn ook meedoen.

Ja dat is mogelijk. Indien de broertjes / zusjes minimaal 7 jaar oud zijn. 
Zijn ze jonger, dan kunnen ze niet meedoen, wel b.v. meekomen om te kijken. Maar uit ervaring weten we dat ze dit meestal lang vinden duren, daarom adviseren we als ze meekomen, dat er een extra volwassen persoon (b.v. ouder, oma of oppas) bij is om ze in de gaten te houden. En dat ze eventueel naar een speeltuin in de buurt kunnen lopen.  

Graag op tijd aanwezig, zodat we op de afgesproken tijd kunnen starten.
Dit is een kwartier voor het hele uur, dan heten we iedereen welkom. 
Iedereen kan nog even naar het toilet gaan indien nodig en we kunnen starten met de speluitleg.

Het minimum aantal kinderen is 6 kinderen. Een maximum aantal is 16 kinderen.
Indien julie met minder kinderen willen komen is dit mogelijk, echter jullie betalen voor 6 kinderen. Want dat is het minimale bedrag wat Outdoor Laarbeek vraagt voor een kinderfeestje.
 

Nee dat is niet toegestaan. De kinderen krijgen op het einde een glaasje ranja en een zakje chips.
Tijdens de activiteit vinden we het niet handig om te eten/drinken, omdat we de tijd nodig hebben voor het activiteitenprogramma. Bij warm weer zorgen wij voor extra water/ranja tussendoor. 
Ook geen snoepjes tussendoor i.v.m. verslikkingsgevaar. Wil je toch iets uitdelen, dan graag vooraf of achteraf. Altijd in overleg met de instructeur.

 

Het kinderfeestje kan altijd doorgaan, behalve bij onweer moeten we i.v.m. de veiligheid tijdelijk stoppen.
We kunnen tijdens het schuilen onder het afdak alvast drinken en chips nuttigen i.p.v. op het einde.
En als de onweer voorbij is, kunnen we weer doorgaan.
Onweer komt gelukkig niet zo vaak voor.

Bij regen gaat het gewoon door. Het is niet minder veilig door regen.
Bij een hevige korte regenbui kunnen we even schuilen en daarna weer doorgaan.
Houd er rekening mee dat als er regen is voorspeld, iedereen de juiste kleding daarvoor aanheeft.
Zoals de spreuk zegt: Er is geen slecht weer, wel slechte kleding!

En als jullie met auto’s komen, eventueel de kinderen een extra tas met droge kleding mee laten nemen, zodat de kinderen daarna niet met natte kleding in de auto hoeven te zitten.
We dragen tijdens de activiteiten ook allemaal een helm, je hebt hierdoor ook minder last van de regen.