Meest gestelde vragen Teambuilding Wereldreis

Is er parkeergelegenheid?

Ja, eigen gratis parkeerplaats aanwezig op terrein van Outdoor Laarbeek voor maximaal 15 auto's. Is onze parkeerplaats vol, dan is het mogelijkheid om gratis te parkeren bij het gemeentehuis, dit is op loopafstand. Niet parkeren bij zwembad of sportcentrum a.u.b.

De bonnen zijn 1 jaar na afgifte geldig.

Nee dat hoeft niet. Alle kostbare spullen kunnen tijdens de activiteit achter slot. B.v. telefoons en tassen.
Het is niet toegestaan om zelf meegenomen eten/drinken te nuttigen op ons terrein. (Met uitzondering van scholen.)

Draag gemakkelijke kleding, aangepast aan de weersomstandigheden!
Bij regen adviseren we om een tasje met extra kleding mee te nemen en bij felle zon om zonnebrand te smeren.
Trek stevige schoenen aan tijdens de activiteiten: geen hakschoenen, slippers of open schoenen.

Ja, dat is mogelijk. De meeste activiteiten bij Outdoor Laarbeek zijn ook geschikt voor mensen met een beperking. Bij twijfel graag even bellen, dan leggen we alle mogelijkheden uit.

Ja, dat hoeft geen probleem te zijn. Iedereen kan deelnemen bij Outdoor Laarbeek. Iedereen mag zijn eigen uitdaging kiezen, dit gaat altijd in overleg. Zwangere vrouwen adviseren we boven de 20 weken om goed te bekijken aan welke onderdelen ze kunnen deelnemen, dat is ook helemaal afhankelijk van de persoon zelf. 

Ja, dat is mogelijk. Vele programma’s zijn mogelijk zie onze combiprogramma’s. Kijk bij activiteiten, bovenaan op de website voor de mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken. Zoals diverse lunches, hapjespannen, barbecues en frietkar. 

Bij een definitieve reservering in principe niet, maar is annuleren of verzetten gewenst om een goede reden (b.v. uitvaart of Corona), dan even telefonisch contact opnemen voor de mogelijkheden. Tot voor 5 dagen voor de datum, kan het aantal personen nog altijd aangepast worden.
*Weet je nog niet precies met hoeveel personen te gaat deelnemen, dan kun je de reservering plaatsen voor het minimale aantal personen wat je zeker verwacht. En doet hier de aanbetaling van. En tot 5 dagen van te voren kun je een mail sturen dat er nog 1 of meerdere personen bij komen. Dan passen we het aantal personen en eindbedrag aan voor de restbetaling.

We vragen altijd betaling vooraf, via de website Online boeken en met I-Deal betalen. Volledige betaling bij kleinere bedragen. En een aanbetaling bij grote bedragen. Bij last minute boeking graag betalen door rechtstreeks over te maken op onze rekening, daar krijg je een mail of app van met het rekeningnummer. Of we sturen een tikkie voor kleine bedragen.
Er zijn geen contante betalingen mogelijk op het terrein. Alleen voor kleine bedragen, zoals een extra drankje of zakje chips. Ook dan sturen we liever een tikkie of betaalverzoek, zodat we zo min mogelijk contant geld op het terrein hebben liggen. 

Ja, er zijn kluisje aanwezig.

Ja zeker, iedereen kan deelnemen. Bij elke opdracht eerst overleggen en bekijken wat iedereen kan en hoe je telkens het doel gaat halen. Welke taak iemand krijgt in de groep tijdens het uitvoeren van de activiteit? Dat kun je als groep zelf bepalen en iedere persoon kan het zelf bepalen.

De activiteiten kunnen bijna altijd doorgaan bij regen.
B.v. uitleg aantal van onze activiteiten:
-De Escaperoom is binnen.
-Teambuilding Wereldreis kunnen we grotendeels onder het afdak of in de bar uitvoeren bij flinke regenbuien.
-Het Lasergamen is buiten, dit kunnen we niet verplaatsen naar binnen. Iedereen heeft een helm op, hierdoor minder last van de druppels als het regent.
-De wandeltocht en speurtocht kan doorgaan. We adviseren een paraplu of regenjas aan te doen.

We kunnen tijdens het schuilen onder het afdak alvast een consumptie nuttigen i.p.v. na afloop.
En als de onweer voorbij is, kunnen we weer doorgaan. Onweer komt gelukkig niet zo vaak voor.
Bij regen gaat het gewoon door. Het is niet minder veilig door regen.  
Bij een hevige korte regenbui kunnen we even schuilen en daarna weer doorgaan.
Houd er rekening mee dat als er regen is voorspeld, iedereen de juiste kleding daarvoor aanheeft.
Zoals de spreuk zegt: Er is geen slecht weer, wel slechte kleding!
En als jullie met auto’s komen, eventueel iedereen een extra tas met droge kleding mee laten nemen, zodat je daarna niet met natte kleding in de auto hoeft te zitten.